Filmklipp prisinformasjon

Robin Lund bygger opp et arkiv med filmklipp og time-lapse-snutter. Dette er korte filmsekvenser, typisk med fra 10 til 60 sekunder varighet. Klippene er velegnet for eksempel til bruk i informasjonsfilm, reklamefilm og redaksjonelle innslag.

Lisensiering av filmklippene håndteres i hovedsak gjennom nettbaserte bildebyråer, som Images of Norway og Mediarkiv. Sjekk med byråene hva som er tilgjengelig hos det enkelte byrået, og hvilke betingelser som gjelder for hvert byrå. En del filmklipp forhåndsvises i høy oppløsning på Youtube-kanalen Robin Lund RAW.

Filmklippene er som regel nettopriset i amerikanske dollar (USD), fra $29 til $999, alt etter bruk og type klipp. Disse prisene forutsetter direkte online-kjøp.

Øvrige filmklipp prises som følger (ekskl. merverdiavgift):

Undervisning kr 1990,–
Undervisningsbruk på internett, elektronisk og ikke-etermedialt, på verdensbasis, gjenbruk tillatt, for ett firma/institusjon*.

Intern og ekstern kommunikasjon kr 2990,–
Interne og eksterne kampanjer (ekskl. annonser/reklame), for ett firma*.

Redaksjonelt, etermedier kr 3990,–
Til bruk i et enkelt redaksjonelt program eller underholdningsprogram, på tvers av medier (etermedier, web, elektronisk og ikke-etermedier), inkl. promotering av programmet. Verdensomfattende, for programmets levetid.

Gjenbruk, alle medier kr 5990,–
Reklame, promotering og redaksjonell bruk på tvers av medier, på verdensbasis, gjenbruk innenfor ett prosjekt for ett firma*.

* Ett firma er sluttbruker/kunde. For reklamebyråer og tilsvarende er ett firma byråets kunde.

Betingelser: Leveringstid må påregnes for klipp som skal leveres utenom bildebyråer. Filformat: H264, mp4/mov. Andre filformater etter forespørsel (som prores), mot tillegg. Faktura-/ekspedisjonsgebyr kommer i tillegg.

4K: En del av filmklippene (spesielt time-lapse-sekvenser, og nyere drone- og kamerasekvenser) kan leveres med 4K (UHD 2160p) oppløsning på forespørsel. 4K prises med 50 prosent tillegg til HD-pris. Ta kontakt.

8K: Noen time-lapse-sekvenser kan leveres med 8K UHD oppløsning på forespørsel. 8K prises med 100 prosent tillegg til HD-pris. Ta kontakt.

Eksternt / eksklusivt: En del filmklipp leveres gjennom eksterne bildebyråer og noen filmklipp kan være eksklusive for det enkelte bildebyrået. For kjøp av disse klippene er det bildebyråets priser og betingelser som gjelder.