Filmklipp prisinformasjon

Robin Lund bygger opp et arkiv med filmklipp og time-lapse-snutter. Dette er korte filmsekvenser, typisk med fra 10 til 60 sekunder varighet. Klippene er velegnet for eksempel til bruk i informasjonsfilm, reklamefilm og redaksjonelle innslag.

Filmklipp i online-arkivet er nettopriset i amerikanske dollar (USD), fra $29 til $999, alt etter bruk og type klipp. Disse prisene forutsetter online-kjøp. Filformat i online-arkivet er H264, mp4 (komprimert for rask levering – for høyere bitrate, ta kontakt i etterkant av kjøpet).

Øvrige filmklipp prises som følger (ekskl. merverdiavgift):

Undervisning kr 900,–
Undervisningsbruk på internett, elektronisk og ikke-etermedialt, på verdensbasis, gjenbruk tillatt, for ett firma/institusjon*.

Intern og ekstern kommunikasjon kr 1500,–
Interne og eksterne kampanjer (ekskl. annonser/reklame), for ett firma*.

Redaksjonelt, etermedier kr 1900,–
Til bruk i et enkelt redaksjonelt program eller underholdningsprogram, på tvers av medier (etermedier, web, elektronisk og ikke-etermedier), inkl. promotering av programmet. Verdensomfattende, for programmets levetid.

Gjenbruk, alle medier kr 2900,–
Reklame, promotering og redaksjonell bruk på tvers av medier, på verdensbasis, gjenbruk innenfor ett prosjekt for ett firma*.

* Ett firma er sluttbruker/kunde. For reklamebyråer og tilsvarende er ett firma byråets kunde.

Betingelser: Leveringstid må påregnes for klipp som skal leveres utenom online-arkivet. Filformat: H264, mp4/mov. Andre filformater etter forespørsel (som prores), mot tillegg. Faktura-/ekspedisjonsgebyr kommer i tillegg.

4K: En del av filmklippene (spesielt time-lapse-sekvenser, og nyere drone- og kamerasekvenser) kan leveres med 4K (2160p) oppløsning på forespørsel. 4K prises med 50 prosent tillegg til HD-pris. Ta kontakt.

Eksternt / eksklusivt: En del filmklipp leveres gjennom eksterne bildebyråer og noen filmklipp kan være eksklusive for det enkelte bildebyrået. For kjøp av disse klippene er det bildebyråets priser og betingelser som gjelder.