Video

Robin Lund leverer levende bilder i mange formater.

(Denne siden gir informasjon om oppdragsproduksjon. For videoklipp fra arkivet, se Mediarkivet.)

Undersøkelser har vist at mottakerne i stor grad liker innslag som levende bilde i langt større grad enn for andre typer budskapslevering. Video oppleves som mer underholdende.

Levende bilder har alltid vært et effektivt virkemiddel. Film og video i god, teknisk kvalitet har dog vært heftet med svært høye produksjons- og distribusjonskostnader, og dermed vært utilgjengelig for mange.

Som med så mye annet, har ny teknologi åpnet dette markedet for mindre budsjetter.

Robin Lund leverer filmproduksjoner i mange sjangre. Det være seg reklamesnutter, informasjonsvideoer, redaksjonelle innslag, opptak eller direktesending av arrangementer osv. Lund kan blant annet levere time-lapse-videoer.

Produksjon
Robin Lund kan levere lavkostproduksjoner og til dels produksjoner som holder Hollywood-kvaliteter. Sluttresultatet vil ofte være et spørsmål om budsjett. Vi finner sammen en løsning som passer ditt behov og budsjett.

Distribusjon
Det er ikke bare innfor produksjon at kostnadene er lavere enn tidligere. Nye medier har åpnet for nær kostnadsfri distribusjon. Om man har godt innhold, kan det få stor spredning totalt uten kostnader.
Tradisjonelle kanaler (høy kostnad): Kino, TV, DVD, osv.
Nye kanaler: Internett (lav kostnad): egne nettsteder og sosiale kanaler som Facebook, YouTube m.fl.

Ta kontakt for mer informasjon.

Eksempler:

15-sekunders reklamesnutt for Ofoten Sparebank:

Opptak av arrangement for Ofoting:

Lofoten showreel:

Opptak av arrangement for Evenes kommune:

Glimt fra Rallarveien:

Narvik lufthavn takeoff: